The Diary Of S.L.A.Y.D

JOBB, MINT A GYURCSÁNY-BLOG!!!!!!!!

Már csak 1 nap!!

Time - O - Meter

június 2024
Hét Ked Sze Csü Pén Szo Vas
<<  < Archív
1 2
3 4 5 6 7 8 9
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28 29 30

11.21, Péntek - 11.24, Hétfő

2008.11.24. 20:45 | slayd | Szólj hozzá!

Ismét 4 nap, de legalább most jól jött ki: tannap-7vége-tannap…

Pénteken kelés 7kor, kaja, majd irány be. Az ajtóban a Tomi „fogadott” azzal, h „nem ma írják a javítódogát, hanem jövő héten, szal feleslegesen kelt fel…”. Na mind1 megvártuk a Norbit, majd bementünk, és már bent vártunk a Lacira, közben dumálgattunk. Laci megjött, és már kezdtünk is. Ének volt az 1. (DOGA-osztás a’la BÁLNA, meg „a mai fiatalok mit meg nem engednek maguknak az öltökzödés és a kinézet terén…” c. előadás meghallgatása), majd rajz jött (semmi xtra, csak rajzolás, közben meg közlemény-felolvasás a’la BUNDA BÁ). Utána biosz(filmnézés a MESTERREL, közben pótdogaírás akinek kellett), majd fizika (dinamika, impulzus, stb, de tök jóóó), végül Föci(ismét egy jól elbaszott doga! hogy lehetek ekkora fasz… a 4esnek mindenképpen meg KELL lennie félévkor…). Majd a nap érdekesen alakult innentől: Találkoztam A.N.el a Borároson, kajáltunk-dumáltunk, majd vissza a suliba segíteni az I/0át rendbe rakni 8ig, utána haza. Majd gépeztem éjjfélig, utána alvás.

Hétvégére 2 szó a jellenző: egyhangú és átlagos.

Szombaton kelés 10kor, reggeli, majd takarítás, és utána estig gépezés (PHP - Torrent - Ubuntu – NCIS - Egyébb:D) (Kaja: gulyás-leves meg valami péksüti(sós)).

Vasárnap kelés 9kor, reggeli, tanulás, kaja(gulyás leves, meg ravióli utána), majd estig filmnézés(NCIS & James Bond:Quantum of Solice). Kb ennyi volt a 7vége.

Ma(hétfőn) szokásos nap, kelés 6kor, kaja, suli. A mai órák kissé furák voltak(inkább FAXÁK, mert elmaradt néhány az érettségi miatt). Fizikával kezdtünk (egész órán kísérletektünk, vicces volt), majd német (elmaradt, helyette összevont német-angol lyukas óra). Utána spanyol jött (gyakorlás-ismétlés-felelés, szal volt itt minden („mint karácsonykor”:D:D). Utána matek (holnap nem lecc, viszont csütörtökön doga, és kéne min. 1 3mas, szal majd rátanulok, amugy UNALOOM, és sajna ELFELEJTETTEM A PHP KÖNYVEMET ELHOZNI FASZOM…:(:(:(:( ). Utána kémia(a termünkben a 3.elmeleti érettségik miatt, felelés, majd savak), majd lyukas töri(A Betz jött be helyettesíteni, de jó fej volt, szal nem kémiáztunk, hanem szabadfoglalk. volt), végül magyar(Középkori Irodalom, semmi xtra, csak unalom). Utána bizt. kedv. várakozás fél3ig, majd irány haza. Itthon tanultam, majd gépeztem . Most fél9van, és fexem.

Na cs.

OH ÉS: MÁR CSAK 1 NAP VAN HÁTRA!!!

 

A bejegyzés trackback címe:

https://slayd.blog.hu/api/trackback/id/tr79788586

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása